SOS: Problem sa BFF

PROBLEM: Imam 11 godina i problem sa BFF. Kad god je njena rođaka sa nama, ona želi da me izblamira. Na primer, ja sam joj pokazala jednu smešnu sliku, ona se smejala i rekla da je pokažem drugima. Kada sam to njenoj rođaki pokazala, rekla je da je slika bezveze, da je glupa… Kada smo same, priča kako sam joj ja BFF i da je život bez mene nezamisliv. Ali kada je njena rođaka prisutna, ona me samo ismeva. Ne znam šta da radim?
Zbunjena

SAVET: Evo šta bi mogla da uradiš. Pusti drugaricu da bude sama sa rođakom kada je kod nje u poseti, a ti se za to vreme druži sa drugim devojkama ili se zabavi sama kroz gledanje tvojih omiljenih serija, slušanje muzike, čitanje knjiga… Tvoja BFF pokušava da izgradi dobar odnos sa rođakom, a trenutno u tome ne uspeva. Na sve to još se i takmiči sa njom. Zato ih pusti da budu nasamo kako bi našle zajedničku priču. Tvoja BFF i ti se lepo slažete kada ste same i tako treba da ostane.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.