SOS: Problem sa znojenjem i odvratnim mirisom

Ja mislim da će se u mom problemu pronaći većina čitalaca. Naime imam velikih problema sa znojenjem, tusiram se skoro svaki dan, ali opet se oseti neprijatan miris… Odvratan miris…Šta da radim?

SAVET: Da, većina svakako sa ovim ima problem, posebno za vreme leta kada se svi više znoje nego inače. Osim redovnog, SVAKODNEVNOG tuširanja (pošto iz tvog pisma zaključujemo da nije svakodnevno,ovo je prvi korak) sa dobrom kupkom, potrebno je da koristiš dobar antiperspirant. On se nanosi, kao što verovatno znaš, odmah nakon tuširanja dakle na čistu kožu. Naravno, ako se istuširaš uveče i naneseš antiperspirant na čistu kožu uveče, možeš i ujutru nakon buđenja, to je ok. To bi trebalo da ti zaustavi širenje neprijatnih mirisa. Dakle, dobra i redovna higijena je ključ za tako nešto.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.