SOS: Prvi poljubac

PROBLEM: Imam 14 godina, i još nemam dečka. Ali postoji jedan momak i on mi se mnogo sviđa, kao i ja njemu. Sigurna sam da će me pitati za vezu, i ja bih rado pristala na to, ali se bojim prvog poljupca. Do sada nisam to doživela i stalno zamišljam kako bi to moglo da se desi, ali se bojim. Help! #plašljivica 🙁

SAVET: Nema razloga da se bojiš. Tvoja zamišljanja prvog poljupca biće ti od velike pomoći. Potrebno je da prvo mislimo i zamišljamo kako se nešto radi, a zatim to i uradimo. Pretpostavljam da postoji i neka briga oko toga da li znaš da se ljubiš. Ako je tako, pusti njega da vodi ka prvom poljupcu, a ti se samo prepusti. Da bismo ti još malo olakšali, reći ćemo ti da u realnosti poljubac ne boli i nema nikakvih posledica. Naprotiv, uzbudljiv je, nežan i topao.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.