SOS: Prvi poljubac sa istim dečkom

Dragi HEJ, najbolja drugarica i ja imamo jedna problem. Jedno veče sam se ja prva smuvala sa dečkom, a sutradan je to uradila i ona, sa istim dečkom. On je znao da sve znamo, ali smo nas dve mislile da je to bilo okej jer smo htele, pošto imamo 15,16 godina da iskusimo prvi poljubac. Sad se previše kajemo jer prvi poljubac treba da bude poseban, ne sa nekim dečkom koga ni ne znamo, i da nam prvi dečko sa kojim se ljubimo bude isti. Totalno smo potpnule i molimo za neki savet.

SAVET: Prvo poljubac sigurno nije bio isti i osećanja koje ste obe tada imale nisu bila ista, niti su verovatno sad. Sva ta fama oko prvog poljupca, oko toga da bi to trebalo da bude poseban i wow doživljaj je malo prenaduvana. Nekada prvi poljubac nije tako lep. Znamo za slučajeve gde se devojkama, a i momcima nisu dopali ti famozni prvi poljupci. Uglavnom je tada glavni razlog za to bio prvo što nisu bili zaista spremni za to, nego su pod pritiskom vršnjaka i oni rešili da iskuse prvi poljubac, a drugo osoba sa kojom su to uradili im se nije baš zaista sviđala. Često vršnjaci vrše pritisak i smaraju ako je većina imala prvi poljubac da bi onda trebalo svi da imaju, a to nije tako. Svi se mi razlikujemo i potrebe i interesovanja nam nisu i ne bi trebalo ni da budu ista u istom vremenskom periodu. Nekima se te želje jave kasnije i to je ok. Tako da drage devojke, ok je to što se iskusile. Bar ste imale zanimljivo iskustvo i sutra ćete se slatko smejati tome što ste obe imale prvi poljubac sa istim dečkom u razmaku od 24 sata. Do tada uživajte u tinejdžerskim danima i ne radite ono što se od vas očekuje, već radite samo ono što same zaista želite. I da, ne morate obe sve da probate u isto vreme jer je ok da se i vama potrebe i želje razlikuju kako sada tako i u budućnosti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.