SOS: Raskid veze SMS-om

PROBLEM: Dečko je nedavno prekinuo sa mnom. I to na najgori mogući način. Poslao mi je SMS u kojem je pisalo: “Sorry, među nama je gotovo!” Bili smo zajedno četiri meseca. Bio je super prema meni. Nisam ni slutila da bi mogao da raskine sa mnom. Kako je mogao da bude tako bezosećajan? Šta da mu kažem nakon svega?

SAVET: Ne očajavaj! Ovo ti je prilika da shvatiš kako zaslužuješ puno bolje i više od odnosa s dečkom. Sada si slobodna i možeš potražiti osobu kojoj ćeš zaista značiti. Raskidi su teški, a jedini način da se lakše prebole jeste da osoba koja prekida bude potpuno iskrena i otvorena. Tvoj bivši dečko ovakvim ružnim gestom samo je dokazao da je nezreo i da nema hrabrosti da se nađe s tobom i pogleda te u oči. Glavu gore! Ima poštenih i dragih momaka na ovom svetu.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredile: Sanja Matasić i psihoterapeut Tanja Dobrić Brankov

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.