SOS: Raskinuo je sa mnom!

PROBLEM: Imam 14 godina i idem u osmi razred. U decembru sam počela da se zabavljam s jednim dečkom iz svog grada koji ima 16 godina. Mesec dana kasnije morala sam da se preselim u drugo mesto. Tu sam se zaljubila u dečka iz novog razreda, koji je ženskaroš i ne primećuje me, kao ni brat moje nove prijateljice iz odeljenja. Za uskršnje praznike sam otputovala u grad iz kog sam došla da bih se videla s dečkom i sve je bilo super. Rekao je da je tužan što smo daleko, ali nije bilo ni reči o raskidu. Pre malo više od nedelju dana saopštio mi je da prekidamo, da on više ne može tako, a već sledećeg dana je našao drugu devojku. Htela bih da krenem dalje, jer ipak je preda mnom srednja škola, ali ne želim, u slučaju da se on predomisli. Jako ga volim i svega bih se odrekla zbog njega. Nekad mi dođe da se vratim u mesto gde sam ranije živela, a to je nemoguće.

SAVET: Izgleda da i nisi bila baš jako zaljubljena u tog dečka kojeg si ostavila u bivšem gradu. Čim si se doselila u novo mesto, zaljubila si se u drugoga. Samo, on te je ignorisao pa si se vratila staroj ljubavi. Jesi li se zapitala šta bi se dogodilo da te je taj dečko primetio? Da je hteo da bude s tobom? Verovatno bi raskinula s onim dečkom kog si ostavila u svom starom gradu. Dakle, pitanje je samo bilo ko će se prvi zaljubiti u nekoga drugoga? On te je očigledno preduhitrio. Prihvati to i kreni dalje! On ti se neće vratiti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

priredile: psihoterapeut Tanja Dobrić Brankov i Sanja Matasić

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.