SOS: Sa koliko godina je normalno biti u vezi?

Hej hej! Imam pitanje za vas. Sa koliko godina je normalno biti u vezi? Ako se pitaš koliko imam godina i to pišem odmah, i moja simpatija i ja imamo 12 godina.

SAVET: To zavisi od svake osobe pojedinačno, neko uđe u vezu već sa 15 ili 16 godina (pa i ranije), dok neko drugi uđe tek sa dvadeset i nešto godina. Ne postoji tačan odgovor na to pitanje i ne postoji tačno određen uzrast u kom možeš da kažeš da je od tog trenutka normalno biti u vezi. Sve to zavisi od mnogo faktora: kad ti se neko dopadne, da li se ti njemu dopadaš i slično. Što se tvojih trenutnih godina tiče, verovatno je da još uvek jeste malo rano da uđeš u vezu sa simpatijom, i verovatno bi najbolje bilo da sačekaš još par godina dok još malo ne porasteš i dok ne budeš još malo zrelija nego što si sad. Ne brini, imaš vremena za veze i za zaljubljivanje, još si jako mlada. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.