SOS: Nemam grudi, ravna sam

Javljam ti se prvi put u nadi da ćeš mi odgovoriti. Imam 13 godina i grudi mi još uvek nisu porasle! Uopšte ih nemam! Moja mama je dobila menstruaciju u osmom razredu i tek tada su počele da joj rastu grudi, ali ja ne mogu toliko da čekam! Bliži se ekskurzija i ne želim da idem ravna kao daska. Znam da je pitanje teško, ali me zanima da li postoji nešto što bi mi moglo pomoći, npr. da li bih bilo kako mogla da saznam kada bi moje grudi mogle da počnu da rasTu? Bilo šta?

Nesrećna

SAVET: Nažalost, moramo da priznamo da ne znamo ni za kakvo sredstvo koje bi na brz način rešilo to što te muči, a još manje da postoji način kojim bismo mogli da saznamo tačan datum kada će se nešto desiti, na primer, kada će tebi početi da rastu grudi. Za takvu stvar pomoć možeš potražiti jedino kod vračare, ali to nam se baš ne čini kao dobro rešenje.

Jedino što nam pada na pamet, a znamo da ti se to neće svideti, jeste da ti kažemo da moraš biti strpljiva! A podsetićemo te i na svetske zvezde kao što su Kate Hudson, Paris Hilton i Gwyneth Paltrow, koje nemaju velike grudi, ali ih to ne sprečava da budu vedre i nasmejane i uživaju u životu! Prouči malo šta one misle o svom telu, pa ćeš saznati kako se te dame time uopšte ne opterećuju, čisto da skratiš vreme dok čekaš da ti grudi porastu.

Foto: Pixabay

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.