SOS: Simpa i BFF

Mislim da se mojoj simpi sviđa moja bff. Još gore je to što sam skoro saznala da smo daleki, daleki rod. Ne mogu nikako da ga zaboravim i ne znam šta da radim. Imate li neki savet?

SAVET: To što si saznala nije baš najprijatnije, stoga razumemo kako se sada osećaš. Ipak, svesna si da moraš da nastaviš dalje. Ne samo zato što mu se sviđa tvoja bff, već zato što ti je i rok. To neće biti lako, ali je svakako izvodljivo. Probaj da sebi osmisliš vreme što bolje, tako da ti svaki dan bude ispunjen, pogotovo sada na raspustu. Trudi se da se dosta družiš, da dosta čitaš i da možda pronađeš i neke hobije. Ako se dosta budeš družila sa drugima, lakše ćeš upoznati nekog ko ti može biti buduća simpatija i to će ti svakako skrenuti misli i pomoći će ti da ga zaboraviš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.