SOS: Simpa me zagrlila, šta to znači?

E ovako pre svega prvi put vam pišem i izvinjavamse ako bude malo duže… Prošle godine sam se preselila u novu školu i ove godine sam se opet vratila u staru na prvi dan (ove god znači u staroj školi). Dečko koji mi se sviđa, inače godinu dana je stariji od mene, me je gledao svaki put kad sam ga pogledala i to je trajalo nekoliko dana i posle je sve bilo kao da me nema nije me ni primetio… Međutim ovih dana moja bff i ja smo išle između časova kod njega u razred. Jednog dana smo juril mog druga i došle do njihovog razreda a moja simpa da bi me zaustavio da ne bih uhvatila druga, me zagrlio sa leđa. Šta to znači? Da li mu se sviđam? Help!

SAVET: Svakako se čini da te je primetio, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi da mu se sviđaš. Najbolje bi bilo da probaš da flertuješ sa njim i da pratiš kako on na to reaguje, da li uzvraća i deluje zainteresovano za tebe. Stoga bi mogla još od sada da se potrudiš da nekako stupiš u kontakt sa njim kako bi na tome počela da radiš. To možeš uraditi tako što ćeš se nekako uvući u njegovo društvo ili početi da pričaš ili da se dopisuješ sa njim. Potrudi se samo da deluješ opušteno kako bi sve teklo laganijei prijatnije.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.