SOS: Simpatija me izbegava

Zdravo, imam 13 godina i imam problem. Zaljubljena sam u dečka is mog odeljenja. Jednom kad sam šetala sa drugaricama videle smo ga. One su mi smestile i morala sam da mu kažem da mi se sviđa. To sam i uradila ali on je rekao samo “super” i okrenuo glavu. Od tada me izbegava i ne priča sa mnom. Šta da radim?

SAVET: Nažalost, nekada se dešava da simpatije ne gaje ista osećanja, već da su prilično ravnodušni. Čini se da je to slučaj sa njim. Ti si mu rekla da ti se sviđa, a kod njega ne samo da je izostala reakcija, već je krenuo da se udaljava. To je jasan znak da kod njega ne postoji interesovanje za tebe. Takvu istinu nije lako ni čuti, a ni prihvatiti, ali nažalost kako je tako je. Ti ćeš verovatno još neko vreme misliti na njega, ali uskoro ćeš se već i ti ohladiti i imaćeš drugu simpatiju.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu  (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.