SOS: Simpatija me uopšte ne primećuje

Dragi HEJ!, već nekoliko puta ste mi pomogli, pa vam zato ponovo pišem. Zaljubljena sam u dečaka koji ide sa mnom na solfeđo. Mislim da me uopšte ne primećuje osim što me pozdravi. Tokom nastave nam se barem 1 ili 2 pogledi ukrste. Samo jednom mi se obratio i rekao da imamo iste maskice. Inače se ne poznajemo dobro jer imam 11 godina (i on isto) i idemo zajedno na solfeđo tek tri godine. Stvarno ne znam šta da radim. Da li mu se sviđam? Nadam se da ćete mi pomoći i ovog puta. Hvala unapred!

SAVET: Mi zaista ne znamo odgovor na to pitanje da li mu se sviđaš ili ne. Prema opisu koji si dala, ne čini se baš da je to slučaj, mada ko zna, možda ni ti nisi lepo uočila neke stvari u odnosu sa njim. Ukoliko ti se dopada, bitno je da malo poboljšaš odnos sa njim. Probaj da pričaš više sa njim kako biste se malo zbližili. Na takav način on može početi da razvija intersovanje za tebe i možda možeš početi da mu se sviđaš, što može biti divan početak vaše priče.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.