SOS: Šta ako misli da sam ja klinka?

Imam problem!! Već skoro godinu dana sam zaljubljena u jednog dečaka. On je stariji mene dve godine. On zna da mi se on sviđa. Mislim da je tako i bolje. Ali nekako je čudno. Nije kao ostali dečaci kojima sam rekla da mi se sviđaju. Uopšte me ne izbegava kad smo u društvu. Uveče kada smo izlazili, on je došao tu kod mene i mojih drugarica. Seo je blizu mene. Priča je sama krenula. Kada sam pričala sa njim uopšte se nisam bojala kao pre toga. Imala sam strah od toga, ali tad nisam ga imala. Često nam se pogledi sretnu. Imam fobiju od toga šta će on da misli o meni i da li mu se ja sviđam. Mnogo je stidljiv. Stariji je od mene i bojim se da on misli da sam ja samo klinka.

SAVET: Ako se dopadate jedno drugom, dve godine nisu velika razlika u godinama. Super je što si mu priznala da ti se dopada! Takođe je super što tako dobro komunicirate. Nema razloga da se toliko plašiš. Nema šta loše da misli o tebi. Normalno je da si malo nervozna oko svega toga s obzirom da ti se toliko sviđa, ali nema razloga za toliki strah. Iskoristi to što možete fino da razgovarate, i pitaj ga na primer da radite nešto zajedno, da prošetate ili odete na piće ili nešto slično. Ako pristane, to je znak da oseća bar neku simpatiju prema tebi. Ukoliko ti se ukaže prilika, slobodno ga pitaj šta misli o tebi i da li mu se dopadaš. Budi hrabra, i bez straha!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.