SOS: Šta da kažem najboljoj drugarici?

Dragi Hej, imam problem sa najboljom drugaricom. Pre par nedelja je prestala da priča sa mnom, jer ja ne slušam grupu BTS. Ona mi je najbolja drugarica, ne želim da je izgubim. Kako da popričam sa njom?

SAVET: To zaista nije dovoljno jak razlog da prestanete da pričate! Predlažemo ti da je pitaš da porazgovarate i da joj kažeš kako ti nedostaje i kako ne želiš da zbog toga budete u svađi, jer ako je sve drugo između vas super, to što ne slušate iste bendove ne mora da bude prepreka u vašem prijateljstvu. Reci joj da poštuješ i podržavaš muziku koju ona sluša, i da se ti ne ljutiš na nju zbog toga, i da bi ti želela da se i ona tako postavi prema tebi i da nastavite da se družite kao i ranije, bez obzira na to koju muziku slušate. Kaži joj koliko ti znači i ona i vaše prijateljstvo. Važno je da budeš iskrena i kažeš joj kako se osećaš. Time ćeš ti načiniti prvi korak, a ostalo je na njoj. Nadamo se da ćete uspeti da popravite odnose! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović

Foto: Getty Images/Guliver

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.