SOS: Stariji je od mene šest godina

Ćao HEJ!, imam jedan problem. Sviđa mi se stariji dečko, stariji je od mene 6 godina (on ima 23 , ja 17). Stvarno je dečko super prema meni. Družimo se i baš smo super. Bili smo nedavno na jednom slavlju, bili smo baš prsni tad, sedeli smo jedno pored drugog. Delio mi je jako lepe komplimente. Čak mi je i rekao “Mila moja”. Stalno smo se ljubili (u obraz, vrat…) Pozvao me na ples, pleslali smo i bilo je jako romantično. Treba mi pomoć. Da li da mu priznam sve. I da li on nešto oseća prema meni kao i ja prema njemu? Help!!!!

SAVET: Čini se da si mu zapala za oko. Naravno, ti mu uvek možeš reći šta osećaš ali bi možda bilo tebi lakše i zanimljivije da to probaš flertom da mu staviš do znanja. Stoga, mogla bi da mu predložiš da se ponovo vidite, pa da na primer idete u šetnju ili na piće. Budi kreativna i otvorenija. Pošto interesovanje i sa njegove strane, čini se, postoji onda iskoristi flert kao način da mu daš zeleno svetlo da načini sledeći korak.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.