SOS: Sviđa mi se, ali ne bih da me povredi

Jako sam zaljubljena u bratovog druga i to ne smem da mu kažem. On me stalno gleda. Jednom smo puno pričali o školi i nekim opštim temama i baš sam se bila oslobodila. Već drugi dan on mi se nije ni javio. Pošto je raskinuo sa devojkom u januar (nije bila duža veza) mislim da još voli bivšu. Ona mi je drugarica i ona njega ne podnosi ali on njoj ponekad pošalje poruku. Nekad zna baš duže da me gleda u oči iako vidi da ja njega pogledam. Ne znam stvarno, ne bih da me povredi jer sam bila zaljubljena predprošle godine i mnogo sam bila povređena, toliko da mi nije mi bilo do života. Stvarno ne znam šta da radim i zanima me vaše mišljenje o mojoj trenutnoj situaciji.

SAVET: Samo na osnovu jedne situacije, ne mogu se donositi bilo kakvi zaključci. Upravo zbog toga savetujemo ti da probaš malo da mu se približiš kao drugarica, kako bi ti njega, ali i on tebe upoznao bolje. Na takav način videćeš kakav je on zaista i on će videti kakva si ti i koliko mu prijaš ili ne, kao i koliko on tebi prija. Stoga počni malo ćešće i više da pričaš sa njim. Postavi se kao znatiželjna drugarica i kasnije odatle, iz te pozicije možeš birati želiš li da probaš da razvijaš vaš odnos.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.