SOS: Sviđa mi se, ali ne znam na čemu sam sa njim

U odnosu na druge mejlove koje dobijate ovaj možda zvuči sasvim smešno, ali mi je jako potrebno vaše mišljenje. Imam 13 godina. U toku prošle godine dečak kojeg do tada nisam toliko primećivala (jer sam smatrala da mi je potpuno nedostižan) počeo je da se pojavljuje na raznim mestima gde sam i ja. Bili smo zajedno na zimovanju sa školom i tamo smo pričali, nije bilo ništa posebno. Jedina ozbiljnija stvar koja se dogodila jeste da me je u diskoteci zagrlio sa leđa i šapnuo mi nešto, ali se nakon toga okrenuo i otišao kao da se ništa nije ni dogodilo. Nastavio je da se pretvara kao da se ništa nije desilo i nakon toga, i kada smo se vratili kući i kasnije u školi. Nastavio je da me zagleda i ja sam se zaljubila u njega, ali još od tada se ništa posebno nije dogodilo između nas. Jako mi se sviđa i volela bih da upali, ali nisam sigurna o čemu se radi.

SAVET: Sudeći prema tvom opisu, čini se da je i on tebe zapazio i da si mu interesantna. Ipak, možda se ništa ne dešava jer on ne može da provali da li si i ti zainteresovana za njega. Stoga, ukoliko želiš da imaš nešto sa njim, kranje je vreme da mu pokažeš interesovanje. Najbolje bi bilo da počneš da flertuješ sa njim. Možeš mu se javljati, češće pričati sa njim, a možeš ga i dodati na nekoj od društvenih mreža i tamo možeš započeti neku priču. Uradi to čim pre dok je njegovo interesovanje za tebe i dalje prisutno, kako biste možda razvili bolje vaš odnos.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.