SOS: Sviđa mi se, ali sam rekla nešto nepromišljeno

Dragi Hej, prvi put ti pišem pa se unapred izvinjavam ako bude detaljno. Skoro sam upoznala u kampu jednog dečaka. Nije iz istog mesta kao i ja, ali sledeće godine planiram da se preselim u taj grad odakle je i on. Nisam sigurna da li mu se sviđam, jer se on meni za to kratko vreme mnogo svideo. Kad god bi se pogledali počeli bi smo da se smekamo jedno drugom. Stalno je dolazio kod mene u sobu. Imamo slične osobine i volimo slične stvari. Kada bi nas neko video zajedno rekao bi da smo dobar par. On bi se mnogo slatko nasmejao i pogledao u mene, dok bih ja pokušala da ostanem “hladna”. Moja drugarica mu je rekla da mi se sviđa, budući da ja nisam smela. Ja sam se u tom trenutku mnogo postidela i rekla nešto veoma nepromišljeno, a to je da mi se sviđa neko drugi. Onda je to isto i on rekao, jer mislim da smo se mnogo uplašili da ne uništimo to prijateljstvo. Planiramo da se vidimo u skorije vreme. Ono što sam htela da vas pitam jeste da li mu se ja sviđam, ili kako da mu priđem malo bolje budući da mi je i dalje malo glupo zbog onoga što mu je rekla moja dugarica.

SAVET: Mi ti nažalost ne možemo dati odgovor na pitanje da li mu se sviđaš ili ne. To samo on zna. Prema tvojim rečima izgleda da nešto oseća prema tebi, ali ipak, ne možemo biti sigurni. Ukoliko ti se i dalje dopada i ako ti prija njegovo društvo, probaj da održiš kontakt sa njim. Bar danas uz razne društvene mreže to nije nimalo teško. Stoga pokušaj da ga nađeš i da započneš ćaskanje. Verujemo da će uzvratiti na to i da će mu prijati tvoja pažnja.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.