SOS: Sviđa mi se dečko iz drugog grada, šta da radim?

Dragi Hej, ovo mi je prvi put da ti pišem i nadam se da ćeš mi pomoći. Imam jedan problem, preko Instagrama sam dodala jednog dečka za prijatelja koji mi se ubrzo jako svideo. Saznala sam da je godinu dana stariji od mene i da je iz Beograda. Međutim, problem je u tome što sam ja iz Novog Sada i on me ne poznaje, imamo samo 2-3 zajednička prijatelja. U poslednje vreme sve više i više razmišljam o njemu i o tome kako ga neću upoznati. Šta da radim? Unapred hvala.

SAVET: Ako baš želiš da ga upoznaš, možeš da mu se javiš porukom i saznaš nešto više o njemu na taj način. Skupi hrabrosti i pitaj ga da se upoznate, i da na primer izblejite nekad kad ti odeš do Beograda. Takođe, možeš da se kod tih zajedničkih prijatelja raspitaš o njemu, saznaš kakav je, i vidiš da li oni mogu da vas upoznaju. S obzirom na to da ga znaš samo preko instagrama, nažalost, to je jedini način da nešto uradiš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.