SOS: Sviđa mi se drug iz razreda!

Zdravo Hej!!! Pisala sam vam već jednom i pomogli ste mi pa verujem da ćete i sada. Krenula sam u srednju školu i u odeljenju imam nekog ko mi se sviđa. Sedim ispred njega na časovima. I do sada nikad nisam pričala sa njim. Ima jedna devojčica sa kojom se dosta drući i koju grli i sve to, ali nisu zajedno. I to me baš boli kad vidim. Imam samopouznanja, pre svega nisam ružna, nisam debela, imam oko pet kilograma više, ali vežbam i trudim se da skinem i ide mi dobro, tako da to mi nije problem. Ali jednostavno ne znam kako da mu priđem. Ništa ne znam. Znam, sada ćete reći pitaj ga nesšo vezano za školu (inače jako je pametan, lep, interesantan ali i puši, naravno to ne određuje osobu ali obično su takvi loši, on je sasvim okej) ali jednostavno ne mogu. Želim nekako, ali se zaledim kad sam blizu njega i to je to, ni usta ne mogu da otvorim. Jeste da je tek početak školske godine, ali ipak želim da mi date neki savet kako da ga zainteresujem, kako da se ponašam pa da on nekako priđe meni. Jako bih volela kada bi ste mi pomogli. Hvala.

SAVET: Samo polako, drugo polugodište je tek počelo. Tek su pred vama druženja i ekskurzije koje su nekada idealna prilika da se osvoji simpatija. U pravu si, najradije bismo ti predložili da počneš da pričaš sa njim, kao što si već rekla o bilo čemu. Pitanje je dana kada ćeš morati sa njim bar par reči da izustiš. Zamisli da te on nešto pita a ti ćutiš i gledaš, bilo bi čudno. Zbog toga bi trebalo što pre da počneš da časkaš sa njim, bar ga pitaj recimo da ti doda nešto ili koji je sledeći čas. Šta god. Možda on nastavi priču. Nakon toga, možeš probati malo da mu se približiš i da recimo pokažeš interesovanje za to šta njega interesuje jer to ume jako da prija. Svakako, imaj na umu da to što ste u istom odeljenju može biti i plus i minus i dobro izvagaj obe strane pre nego što se budeš odlučila za nešto.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.