SOS: Sviđa mi se drugaričin brat!

PROBLEM: Ovog leta na moru sam upoznala jednu devojku i postale smo super drugarice. Tamo sam takođe upoznala i njenog brata koji mi se odmah svideo. Problem je što je on stariji od mene, ja imam 16, a on 20. Čini mi se da sam ostavila utisak da sam jako detinjasta, a i družim se s njegovom sestrom koja je mlađa od mene, ima 14 godina. Ali mislim da je ipak obraćao pažnju na mene. Posle mora sam bila kod nje u stanu, a i on je bio tamo. Međutim, ovoga puta me skoro nije ni pogledao. Sad sam sigurna da misli kako sam detinjasta, a kako ne bih više bila takva u njegovim očima, trebalo bi da prestanem da se družim s njegovom sestrom. A to ne mogu, jer pored toga što mi je ona jedini put do njega, ne želim da prekinem naše druženje pošto se jako lepo slažemo. Da li da napravim prvi korak ili da jednostavno čekam? Isidora

SAVET: To što u njegovim očima deluješ detinjasto uopšte ne treba da ti bude problem. Ne obraćaj pažnju na to i trudi se da ne pokazuješ da si primetila promenu u njegovom ponašanju prema tebi. Budi opuštena i cool, ponašaj se normalno, ali svakako bez dodatnih detinjastih klinačkih fora. Savetujemo ti da nastaviš da se družiš sa drugaricom, pogotovo što ti je ona najbrži put do njega i njegovog srca. Ali svakako pripazi na svoje ponašanje u njegovoj blizini. Ako se budeš pridržavala onoga što smo ti napisali, videćeš da će sve biti OK! Uostalom, i sama si rekla da ste flertovali i da te malkice muvao na moru, što znači da su velike šanse da se muvanje nastavi i u gradu. Držimo ti palčeve!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.