SOS: Sviđa mi se najbolji drug

Ovako, meni se jedno 3 meseca sviđa moj najbolji drug, ja sam mu to i rekla pre oko mesec dana i on je na to prilično dobro reagovao, rekao je da je u redu ako mi se sviđa, ali da smo samo drugari što je meni u početku i bilo ok. Ali sada mesec dana posle, on menja ponašanje prema meni, tačnije ne na gore već na moju sreću on je sve bolji prema meni, da čak i pomišljam da mu se sviđam, ali ne znam da li je to istina, jer ne želim sebi da dajem lažnu nadu pa posle da budem povređena. On mi recimo daje svoj parfem da “mirišem kao on”, onda kad me zagrli tvrdi kako oseća leptiriće u stomaku, ali nikada ne kaže da je to zbog zagrljaja. Isto smo igrali jednu igru i morala sam da ga poljubim na blic, on nije oklevao i odmah je to uradio. Inače stalno mi priča da kad god vidi zvezdu padalicu zaželi dobru devojku, ali da je shvatio da za to treba dosta vremena i da mu je trebalo dosta dugo da shvati koja je najbolja, i tada je spomenuo kako će to najverovatnije biti osoba koju smatra sestrom. Ne znam da li mu se sviđam ali često me grli i sve to ali nikako da me pita za vezu. Da li mu se sviđam? Pomoć, molim vas.

SAVET: Prema načinu na koji si ti opisala sve te situacije sa njim, čini se da on zaista oseća nešto prema tebi, to jest da mu se ti sviđaš. Međutim, mi, baš kao i ti ne možemo to tvrditi jer prosto ne znamo šta je u njegovoj glavi. Možda bi mogla i ti da probaš da se ponašaš na sličan način kao i on, to jest možda bi mogla da probaš da diskretno flertuejš sa njim. To ga možda može ohrabriti da načini sledeći korak.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.