SOS: Sviđa mi se stariji dečko

Imam jedan ogroman problem. Imam 14 godina i idem u 7 razred, zapravo završavam ga.Sviđa mi se dečko koji ima 20 godina.Previše sam se zaljubila u njega, iskreno nikad nisam bila ovako zaljubljena u nekoga, a imala na hiljade simpatija.On i ja se poznajemo i uvek kad se vidimo javimo se jedno drugom i popričamo malo o nekim sitnicama. Drugarica mi kaze da on mene muva, jer je jedan dan potrčao za mnom i zagrlio me je i izgovorio mi par lepih reči. Javi mi se ponekad na fejsu, pa se dopisujemo i rekao mi je da mu se javim kad mogu da blejim sa njim. Ne znam šta da radim. Da li da budem sa njim u vezi. Ali ne želim nikome drugom da kažem sem vama i mojoj najboljoj drugarici. I da moram da vam kažem da ga moja najbolja drugarica super poznaje i kaže da je jako dobar. Posavetujte me molim vas šta da uradim i kako da se ponašam prema njemu.

SAVET: Ovakva razlika u godinama je posebno velika u periodu u kome se ti, a i on nalazite. Da je reč o nekoj razlici do tri godine bilo bi ok, ali ovako reč nije baš. Ti si još uvek u srednjoj školi, dok je on verovatno ili na fakultetu ili uveliko radi. Velike su to razlike kako u periodima života u kom se nalazite, tako i u razmišljanju i ponašanju. Stoga, ukoliko nas pitaš za mišljenje, mi mislimo da bi trebalo da sve ostane na ovome i da ne preduzimaš ništa dalje jer razlika jeste veća.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.