SOS: U mom gradu nema odbojkaškog kluba, da li da pokrenem neku akciju?

Dragi HEJ, ja jako volim da igram odbojku i prilično mi dobro ide, to mi je omiljeni sport. Ali u mom gradu nema odbojkaškog kluba, tj. nemam gde da treniram i mogu samo da igram na fizičkom. Nekad je bio, ali raspao se koliko ja znam. Da li da pokušam preuzeti nešto povodom toga ili da samo nastavim ovako i pomirim se s tim da neću trenirati odbojku u skorije vreme?

SAVET: Obavezno probaj! Kad već imaš veliku želju da treniraš sport koji voliš, nemoj da odustaješ a da nisi ništa pokušala. Raspitaj se malo bolje (na internetu npr.) da li možda ipak postoji mesto gde se trenira odbojka u tvom gradu. Možeš na primer i da pitaš nastavnika fizičkog da li zna nešto o tome. Ukoliko ipak u tvom mestu ne postoji tako nešto, raspitaj se koji grad najbliži tvom ima odbojkaški klub, i probaj da u dogovoru sa roditeljima smisliš da li bi mogla tamo da treniraš. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.