SOS: Vidim da mu se sviđam, ali ništa ne preduzima

Mislim da se sviđam jednom dečku, ali nisam sigurna. Upoznali smo se u auto školi, i u početku ništa nije bilo. Posle je odjednom počeo da me zapitkuje kao tipa ”pa gde si, zašto kasniš?”. Sedeli smo nasuprot jedno drugom i on se nagnuo da bi mi dodao čašu, i tako smo se gledali malo duže. Takođe mi kaže kao “Nemoj se nerviraš, smiri se” itd. Da skratim malo, na kraju sam mu sinoć poslala zahtev i odmah je prihvatio, ali ništa ne piše niti preduzima. Zaista sam u velikoj dilemi.

SAVET: Još je prerano da donosiš bilo kakve zaključke, pa zato je najbolje da malo sačekaš. Možda mu se jesi dopala, ali je i on nervozan pa ništa ne preduzima. Možda je najbolje da probaš da se malo više družiš sa njim i da tako vidiš kako će se dalje ponašati prema tebi. Ako osetiš da nastavlja sa “signalima” kao i do sad, a da se i dalje ne javlja i ne preduzima ništa, ok je da i ti to uradiš ako ti se već dopada. Slobodno okušaj šansu i javi mu se prva. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.