SOS: Volela bih da postanem poznata

Za kraj prošle školske godine moje odeljenje je zadnjeg časa glumilo jednu predstavu. Tada mi je nastavnica rekla da sam jako talentovana za glumu, da sam joj se ja posebno svidela. A ja odmalena maštam da budem poznata, stalno sam uzimala kameru i pravila “svoje filmove” o igračkama i pravila sam se da sam poznata beauty vlogerka na YouTubeu. Prijavila sam se za dramsku sekciju, radujem se što imam priliku da glumim u predstavama, ali hoću da postanem prava holivudska glumica. Tri godine se bavim streljaštvom i jako sam talentovana, prvak sam Crne Gore u svojoj kategoriji i postigla sam najveći rekord u tom sportu tako da me puno ljudi u CG poznaje, pa mi to daje mogućnost da postanem još poznatija. Ali u mom gradu nema toliko audicija na koje bih mogla da se prijavim, osim da idem u drugi grad, u Podgoricu. Šta da radim? Kako da budem još poznatija nego što jesam, da me poznaju kao strelca-glumicu?

SAVET: Bravo što si toliko angažovana i u glumi i streljaštvu! Još uvek si baš mlada i čitav put je pred tobom. Ono što sad možeš da uradiš jeste upravo to da pratiš audicije, pa čak i te van svog grada, da se prijavljuješ na njih, učestvuješ u dramskim sekcijama, daš sve od sebe da se istakneš i budeš primećena na predstavama. Raspitaj se koje srednje škole i fakulteti se bave tom oblašću, i kasnije možeš upisati nešto od toga. Samo budi uporna i vredna. Želimo ti sreću! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.