SOS: Volim da pravim videe na musical.ly, htela bih da budem uspešna, ali se plašim

Dragi Hej, imam jedan problem, pa sam odlučila da ti ga poverim. Jako volim društvenu mrežu musical.ly, i htela bih nekako da budem uspešna u njemu. Nisam nimalo uspešna za sada, sa malim brojim pratilaca po mom mišljenju. Jako volim da pravim videe na musical.ly, a niko moj trud ne smatra uspešnim. Želim da ljudi vole moje videe, to bi me učinilo jako srećnom. A pošto ne uspevam, pitam se da li bi trebala da odustanem od sna, i od moje ambicije, ako je to sve uzalud. Pomozi mi, da li treba da prekinem da pravim musical.ly videe? Da li da izbrišem sve što sam pravila? Kako da postanem uspešna u njemu? Znam da ćeš mi pomoći. Hvala unapred.

SAVET: Ukoliko je to ono što te zanima i što ti pričinjava zadovoljstvo, naravno da ne treba da odustaneš od toga. Pokušaj da malo promeniš način na koji gledaš stvari, i da pokušaš da to zaista radiš za sebe, nezavisno od broja pratilaca. U krajnjem slučaju, svi počinju od nule da bi nešto postigli i potrebno je dosta strpljenja i truda da bi se postigli željeni rezulati. Ako odlučiš da istraješ sa svojom željom i da nastaviš da snimaš videe, predlažemo ti da pokušaš da budeš što originalnija i što inovativnija, da se na neki način malo izdvojiš od drugih koji rade istu stvar. Takođe, naoružaj se strpljenjem! Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.