SOS: Zaljubljen sam u BFF

PROBLEM: Zaljubljen sam u moju BFF već godinama. Kad god je vidim, imam neki čudan osećaj u stomaku. Ona je prelepa i svi moji drugovi su takođe zaljubljeni u nju. Stalno smo zajedno, često i izlazimo, ali ona me gleda samo kao druga. Probao sam nekoliko puta da budem sa nekom drugom devojkom, ali bez prestanka mislim na nju. Sve vreme se nadam da ćemo ipak biti par. Ne znam šta da radim, jako sam tužan i nemam kome da se obratim.

SAVET: Svaka čast na hrabrosti što si nam pisao. Zaista nije lako reći nekome koga ne poznaješ svoja osećanja, kao što nije lako ni pokazati da si u nekoga zaljubljen. Iz tvog pisma vidimo kako tvoja patnja dolazi iz toga što do sada nisi pokušao da joj otvoreno kažeš ovo što si nama. Kada budeš spreman da se stvari pokrenu i da stupiš u akciju, shvatićeš da u principu nemaš šta da izgubiš. Ako prođe, biće vam super, ako ne, opet ostajete drugari kao što ste bili do sada. U svakom slučaju, znaćeš na čemu si.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.