SOS: Zaljubljena sam u dečka koji ima devojku

Dragi HEJ! po prvi put Vam pišem i nadam se odgovoru. Imam problem a to je da sam se zaljubila u dečka koji ima devojku. Pre nego što sam ga upoznala on se meni samo sviđao, ali sad se to promenilo. Ja tog dečka znam skoro godinu dana (ali on nije znao ni da postojim). Da napomenem on ne živi u istom gradu gde i ja i upoznali smo se na jednoj žurki. Jedno veče nas je sestra upoznala i mi smo pričali o svemu i svačemu kao da se znamo mnogo dugo. Išli smo malo i da prošetamo i onda se vratili da sednemo. U jednom trenutku me je uhvatio oko struka. Posto ne živimo u istom gradu pitao me kad ću doći kod njega u grad (imam u njegovom gradu rodbinu i dolazim jako često tamo). Rekla sam uskoro i on je rekao da možemo da izađemo negde na bleju. I sutradan se on meni javio i mi smo se dopisivali i rekao je da mu javim kad budem kod njega u gradu. Ali problem je u tome što sam se ja u njega sad skroz zaljubila, samo na njega mislim. Sestra mi je pre pričala kako on ume da prevari devojku ponekad. Ali ja ne bih htela ništa sa njim zato što on sad ima devojku… I sad ja ne znam da li da izađem sa njim ili ne, ali znam ako ću izaći neću moći da ga prebolim a ako ne izađem mnogo ću se kajati. Molim vas pomozite mi. Ja se nadam da ste ne bar malo skontali o čemu sam pisala.

SAVET: Skontali smo. Ponekad nije lako čuti mišljenje ili savet koji nije ono što potajno želimo. Čini se da bi bilo najbolje da iskuliraš i da sa njim prestaneš kontakt. Ne samo zbog njega i njegove veze, kao i toga da je prekid kontakta ispravna odluka, već zato što to nije dobro za tebe. Ako bi nastavila sa njim, ti bi se nadala, a kako si ga opisala, sumnjamo da tu ima mesta za nadu da će biti išta ozbiljnije čak i ako raskine. Stoga, mi ti predlažemo da staviš tačku na to. Neće biti lako ali uspećeš. Probaj samo da što više sebi ispuniš dane raznim aktivnostima poput druženja, čitanja, crtanja/pisanja itd. To će ti dosta pomoći.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

1 Comment

 1. Zdravo, imam veliki problem… Gledala sam jednu seriju (La casa de papel) zaljubila sam se u Lika koji je 16 godina stariji od mene(ja imam 12)! Nonstop mi je on u glavi ne mogu da prestanem da razmisljam o njemu, gledam vidre o njemu, njegov Instagram, tik tok…
  Problemi:
  -stariji je od mene
  -ima devojku
  -ne živimo u istoj državi
  -imam samo 12
  -nizak je (ali i dalje mi jakooo dopada)
  -on je popularan ja sam “smrtnik” za njega

  Gde god da pogledam vidim njega… Ne mogu da se fokusiram na bilo šta sem njega. 😭😭😭

  Moje pitanje:

  Kako da prestanem da mislim na njega?

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.