SOS: Zaljubljena sam u mlađeg dečka

Zaljubljena sam u dečka koji je 2 godine mlađi od mene… On je četvrti razred, a ja sam šesti razred. Kada sam u njegovoj blizini počnem da se uzbuđujem, na velikom odmoru stalno buljim u njega i jednostavno mi se sviđa. U početku je govorio ružne stvari o meni, pa pre neki dan je rekao da sam slatka i ponovo sutradan ga nije briga… Jako sam zbunjena. Nisam mogla ni mami da se obratim zato tražim neki savet. #Helpppp!!!

SAVET: Jasno je zašto si zbunjena i zašto si nesigurna u to da li se i on oseća kao ti. Dečaci u tim godinama se ne tako retko ponašaju kao on, pa jedan dan deluje da su skroz zaljubljeni, dok već sutradan izgleda kao da su totalno nezainteresovani. On možda ni sam nije siguran kako se oseća, ili ako mu se i dopadaš, verovatno se stidi i ne zna kako da to pokaže sem da te zadirkuje i da ti priča takve stvari. Ipak, s obzirom na vaše uzrast, verovatno je najbolje da za sad ostane kako trenutno jeste – na simpatijama. Uživaj u tome! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.