SOS: Zaljubljena u nastavnika

Imam ogroman problem. Imam 14 godina i zaljubljena sam u nastavnika koji ima 23. Moje drugarice kažu da je nemoguće da ja budem sa njim, ali ne znam zašto i dalje verujem da postoji nada. Iako verovatno ne postoji. Ne znam šta da raaadim, na njegovom času se izgubim i poludim skroz. Buljim u njega, njemu je verovatno neprijatno. Heelp!

SAVET: Tvoje drugarice su u pravu. U zavisnosti od uzrasta, neke razlike u godinama su strašnije od drugih. Između vas je, pre svega, velika razlika u godinama. Drugo, imate taj nastavnik-učenica odnos, i on ne može drugačije ni da te gleda. To bi moglo da mu napravi jako veliki problem na poslu. Ipak, nemoj da brineš, nije neobično da devojčice simpatišu svoje nastavnike, ali ne treba da se nadaš da će između vas nešto biti. Savetujemo ti da pokušaš da što više iskontrolišeš svoje simpatije prema njemu jer zaista može da bude neprijatno ako on to primeti, a da se više okreneš dečacima tvojih godina.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.