SOS: Zaljubljena i zabrinuta

Dragi Hej!,imam 12 godina i idem u šesti razred. Već skoro godinu dana sam zaljubljena u jednog dečaka koji je godinu dana stariji od mene. On je takođe rođak jedne moje prijateljice iz odeljenja. Od trenutka kada smo se upoznali on je ostavio “svoju devojku” iz nepoznatog razloga. Stalno me je gledao i smeškao se. Ponekad mi se javi kada se sretnemo. Ja sam 100% ubeđena da mu se sviđam, ali ne znam da li i kako da napravim prvi korak. BFF mi je rekla da on zna da sam zaljubljena u njega i da me ignoriše. Molim te, daj mi neki savet. Kako da mu priđem? Da li me se možda plaši??? Please help!!!

SAVET: Ako ti se toliko sviđa, i misliš da se i ti njemu sviđaš, možeš da napraviš taj „prvi korak“ kako bi proverila da li je to zaista tako. To ne mora biti ništa previše veliko, već nešto suptilnije – javi mu se u prolazu, pošalji mu poruku, daj mu neki znak da ti se dopada. Ne moraju dečaci uvek da budu ti koji će pokrenuti sve, jer su nekad i oni stidljivi. Samo hrabro! 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.