SOS: Zašto me dečko laže?

Dragi HEJ! želela bih da vas pitam za mišljenje jer stvarno ne znam šta da radim. Potrudiću se da budem što jasnija. Na raspustu je moj drug krenuo da se druži sa novim društvom i pre oko 15 dana sam ga videla u gradu sa jednim dečkom koji je onako popularniji od mene i ima veći krug prijatelja. Misilim, znali smo se od pre izvđenja, ali se nikad nismo upoznali. Onda sam ih srela još nekoliko puta zajedno i taj dečko je krenuo da se raspituje za mene i na kraju mi se javio preko poruka i hteo je da budemo zajedno. U početku nisam želela jer me nije privlačio, ali kada smo se upoznali zasviđao mi se i sada smo zajedno. Mnogi su mi pričali neke loše stvari za njega ali ja nisam marila za to jer nam je bilo super zajedno. Ali pre neki dan sam saznala da me je lagao da ne puši i nekako sam prešla preko toga, ali onda me je slagao da je bolestan, ne znam zašto i posle toga sam ga videla u gradu sa društvom kako ide negde verovatno u neki klub i video me je i nije mi se čak ni javio a znam da me je video. Mnogo mi je bilo teško da verujem bilo kome i kad sam konačno odlučila da to uradim loše se završilo. Drugarica mi kaže da treba da pričam sa njim, možda sam nešto pogrešno razumela, ali ja ne želim to da uradim. U početku je ovo bila veza samo iz zabave preko leta, ali vremenom je krenuo sve više da mi se sviđa. Ne znam šta da radim i zašto me je lagao uopšte.? Pomozite molim vas.

SAVET: Kao što vidiš, mi ne možemo zaista izabrati da li će nam se neko svideti i koliko će nam se svideti. Ti si želela da ti to bude samo avantura i nešto što će ti leto učiniti zabavnim, a ispalo je više od toga.
Najveći problem ovde je to što je on do sada tebe već dva puta slagao. Svakako da ti možeš odmah da raskineš sa njim, to je uvek opcija, ali ipak postoji i ona druga opcija a to je da razgovaraš sa njim. Ako već on nije, budi bar ti iskrena. Pitaj ga otvoreno i direktno zašto je tebi rekao da je bolestan pa si ga posle videla u gradu kada te je pritom iskulirao. Čuj šta ima da kaže. Ako ti to bude delovalo kao izvlačenje i laž, stavi tačku za to. Ponekad samo ljubav nije dovoljna i ako nas neko laže i obećava da neće više, a samo nastavlja, onda je definitivno vreme za to da uprkos tome što da volimo, budemo dovovljno jaki da na sve stavimo tačku.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.