SOS: Zbunjena sam svojim osećanjima

Nadam se da ćete mi pomoći savetom jer stvarno imam veliki problem i ne znam kome da se obratim. Postoji jedan dečko, koji ide sa mnom u odeljenje i prošle godine smo sedeli zajedno i sve je bilo super. Preko leta smo se zezali i izlazili smo zajedno. Ali kada je počela školska godina nešto se promenilo. U oktobru smo se posvađali jer sam ga ja stalno udarala i bola minericom. Sve ostale devojčice su to radile više od mene, ali se on samo na mene naljutio. Na jednoj žurci u februaru smo se opet zezali kao da je leto. Posle žurke smo se dopisivali i ja sam ga pitala ako hoće da se pomirimo i on me je pitao da li sam ja zaljubljena u njega. Ja sam mu odgovorila da je pravi kreten i da ne želim nikad više da pričam sa njim, ali sada više nisam toliko sigurna u to.
Kada me slučajno okrzne ili kada nam se pogledi sretnu srce mi lupa kao ludo. Ne znam kako da se pomirim sa njim jer kad su ga moje drugarice pitale da li on hoće da se pomiri sa mnom on je rekao da neće. Šta da radim? Zbunjena sam i nikad se pre nisam osećala ovako… Molim Vas pomozite mi.

SAVET: Probaj da uživo opet uspostaviš kontakt sa njim. Nemoj tako formalno da ga pitaš želi li da se pomirite. Probaj da se šališ sa njim, probaj da pričaš više. Tako mu se postepeno približi i sruši taj zid tišine koji se nalazi između vas. Verujemo da tako spontano i diskretno to možeš da uradiš.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Natalija Isailović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.