SOS: Želela bih da se bavim modelingom

Dragi Hej, nešto što me u poslednje vreme veoma privlači je modeling i manekenke i želela bih time da se bavim. Ne želim da se hvalim ali sam visoka i zgodna i to mi često kažu. Moj problem je to što sam iz malog mesta. Da li imate neki savet za mene? I kako da pronađem neku firmu koja se time bavi? Unapred hvala❤

SAVET: Ukoliko si zainteresovana za modeling, ono što mi možemo da ti preporučimo jeste da potražiš na interenetu više informacija o agencijama koje rade u nekom gradu koji je najbliži tvom mestu. Potraži različite konkurse te vrste, dobro se informiši o tome koji su uslovi za učešće i slično. Naš savet ti je da u celu tu priču uključiš roditelje i zamoliš ih da ti pomognu da nađeš nešto najprikladnije tvojim godinama, i da bi prosto bili tu uz tebe kao neko ko je iskusniji u donošenju odluka, i kao neko ko će znati šta je najbolje za tebe. Srećno!

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.