SOS: Želim da budem poznata, ali se plašim reakcije okoline

Dragi Hej, želim da postanem poznata, za sada me privlači da postanem model! Visoka sam, zgodna, svi mi kažu da sam prelepa! Samo, ne znam kako će moje društvo reagovati na to! Talentovana sam i za sport, pa redovno treniram i idem na trčanje! Mislim da ako postanem poznata, iz ljubomore počeće da me odbacuju, a ja to nikako ne želim! I da, ne znam kako će moja majka reagovati na to, jer ona želi da se zaposlim i radim nešto konkretno! Tek sam 5.razred pa je možda prerano! Pls help!!

SAVET: Ako si zainteresovana za modeling, pre svega ti je potrebna podrška roditelja za tako nešto. U ovim godinama u kojima si sad bi možda mogla da radiš kao dečji model za neke agencije, ali ne možeš ništa ako ne dobiješ dozvolu i podršku od mame. Zato ako želiš da se baviš tako nečim, najbolje je da popričaš sa roditeljima i vidiš šta oni misli o tome. Što se tiče društva, ne mora da se završi tako loše, ako bi se zaista bavila modelingom, i ako ne bi promenila svoje ponašanje prema društvu, najverovatnije da bi vam odnosti ostali isti. Važno je da neguješ prijateljstva koja imaš, i da se, bez obzira na sve, to ne promeni. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.