SOS: Želim da se bavim modelingom, ali sam iz malog mesta

Oduvek sam želela da se bavim modelingom, ali kako sam iz malog mesta nikad nisam imala prilike za to. Da li je uopšte moguće postati model i kako?

SAVET: Ukoliko te zanima modeling i želiš da se oprobaš u tako nečemu, najbolje mesto da pronađeš informacije o tome jeste internet. Možeš da u pretragu ukucaš “modeling srbija”, ili “modeling za devojke” i da tako saznaš više o svemu što te interesuje. Tako možeš da proveriš da li u nekom većem mestu koje ti je najbliže postoji agencija koja se bavi modelingom, vreme održavanja kastinga itd. Najvažnije je da imaš podršku roditelja, jer bi ti bila potrebna njihova dozvola dok ne napuniš 18 godina, prema tome, ako već nisi, razgovaraj sa njima i zamoli ih da te podrže i pomognu ti.

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.