SOS: Želim da upoznam svog idola

Dragi Hej, treba mi tvoja pomoć. Ja imam 16 godina,idem u prvi razred srednje, živim u Podgorici i moja želja je da upoznam svog omiljenog pevača i idola. Moj idol je Zvezda Granda. Ja njega mnogo volim i volim da slušam sve njegove pesme i znam ih, ali moja najveća želja je da ga upoznam i da se s njim slikam. On nastupa često u Podgorici,ali u jednom klubu,a ja sam još maloletna da uđem u klubove, a ni ne znam da li mogu ući u klub uz pratnju roditelja. Zato mi treba tvoja pomoć da upoznam svog idola.

SAVET: S obzirom na to da si tako veliki fan, sigurno ga pratiš na društvenim mrežama. Obrati pažnju na objave na njegovim profilima, jer ponekad pevači pre nastupa u klubovima ili na koncertima odvoje nešto vremena da se slikaju sa fanovima, daju im autograme i provedu nešto vremena sa njima. Iz tog razloga obavezno prati da li na netu obajvljuju neke informacije o tome. U slučaju da on tako nešto ne organizuje, svakako možeš pokušati da dođeš nešto pre nastupa i da probaš da se raspitaš da li je tu negde i da li možete da se slikate. Nemoj da očajavaš ako ne uspeš odmah, sigurno da će biti još negde nastupa, možda negde na otvorenom ili u nekoj koncertnoj sali pa ćeš imati prilike da ga upoznaš. 🙂

Imaš li pitanje za rubriku “S.O.S.”? Pošalji ga na našu e-mail adresu hej@color.rs (u subject stavi “za S.O.S.”), a mi ćemo se potruditi da ti odgovorimo na sajtu ili u časopisu! Molimo vas samo da postavljate što preciznija pitanja, kako bismo mogli da vam pomognemo.

Autor: Milica Šimonović
Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.