Šta ćeš biti kad porasteš?

Verovatno su vam još dok ste bili u vrtiću postavljali pitanje „Šta ćeš biti kad porasteš?” i verovatno ste još tada imali neke ideje čime biste voleli da se bavite. Devojčice obično sanjaju u roze boji, želeći da budu princeze, a zatim vaspitačice, dok dečaci sebe crtaju na velikim sportskim terenima, odmah pored omiljenih sportista. Kako sazrevamo tako nam se menjaju i uzori. Sada kada već završavamo osnovnu školu ovo pitanje dobija mnogo veću važnost. Koju srednju školu upisati, a šta nakon toga studirati. Da li smo spremni to u ovom trenutku da odlučimo?

Srednja škola Artimedia je odličan izbor i ukoliko ne možeš da se odlučiš za samo jednu umetničku delatnost, već želiš da stekneš sveobuhvatno obrazovanje koje će ti omogućiti da postaneš svestran umetnik i budeš nosilac kulturno – umetničkih projekata.

Unkatni i ekskluzivni programi srednje škole Artimedia kombinuju korišćenje modernih tehnologija i prakse koje učenike uvode u svet filma, pozorišta, televizije, radija, muzčke produkcije i drugih medijskih i umetničkih projekata.

Zbog toga je srednja škola Artimedia kreirala programе pomoću kojih ćete naučiti kako da razumete i analizirate umetnost, ali i da upotrebite svoju kreativnost i talente i proizvedete svoje autorsko delo bilo da je u pitanju film, tv format, pozorišna predstava ili muzički. Imate priliku da savladate veštine koje su vam potrebne u svim fazama kreiranja umetničkog dela.

Kome je namenjenа Artimedia?

Ako te interesuje filmska, tv produkcija i realizacija umetničkih sadržaja, rad sa glumcima, rediteljima, scenaristima, montažerima i drugim stručnjacima iz sveta pozorišta, filma i medija, onda je Artimedijin dramski smer pravi izbor za tebe.

Muzički smer je idealna prilika da se se upoznaš sa radom u tonskom studiju, ispred mikrofona ali i u tonskoj režiji, ispred gluve sobe.

Ukoliko te privlače elektronski mediji, kroz novinarski smer ćeš savladati novinarske veštine, saznaćeš kako izgleda urednički posao, naučićeš koji sve novinarski žanrovi postoje, snimićeš svoju emisiju a možda i napisati neku kolumnu.

Srednja škola Artimedia je mesto gde svoj talenat možeš da pretvoriš u buduće profesionalno zanimanje za samo četiri godine školovanja.

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.