Šta se sve zapravo računa kao SEKS?

Kada je reč o maženju s dečkom, neki izrazi su jasniji od drugih. Svima je najverovatnije poznato da se ljubljenje koje uključuje jezik naziva francuski poljubac. Međutim, kada govorimo o seksu, tu se stvari malo komplikuju. Kao, recimo, koja bi definicija bila za onaj koji je trajao samo 2 sekunde? Ili ukoliko si to uradila sa devojkom? Non-stop čitaš o tome da je najvažnije da koristiš zaštitu, ali tebe pre svega interesuje šta se zaista računa kao seks. Da li tu spada i ono što ste ti i dečko radili sinoć, ili možda prošle subote?

ŠTA AKO JE TRAJAO SAMO 2 SEKUNDE?
I to je naravno seks, odnosno, to su 2 sekunde seksa. Dakle, seksić. No, bilo kako bilo, bez obzira na to koliko on trajao, neophodna je upotreba kondoma, kako biste se zaštitili od trudnoće i polno prenosivih bolesti.

ŠTA AKO ON UĐE SAMO DO POLA I TO JE TO?
Ne postoji oficijelna knjiga seksa u kojoj bi bilo objašnjeno koliki procenat penisa treba da penetrira u devojku kako bi to bilo okarakterisano kao PRAVI SEKS. To jeste seks i ma koliko daleko on “zavirio” unutra, kontracepcija je neophodna.

ŠTA AKO SMO IMALI ORALNI ILI ANALNI SEKS?
Neki ljudi bi rekli da tu nije reč o seksu jer nema bojazni od toga da će devojka ostati u drugom stanju. Ma, baš je tako. Bet zezanja. Pa čitaš li ti pitanje? Očigledno je da je to seks – ta reč stoji i u nazivu. I mada se od toga ne može zatrudneti, postoji mogućnost prenošenja polnih bolesti.

Nastavak teksta pročitajte na portalu INTEEN!

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.