Šta ti snovi poručuju?

Sećaš li se šta si noćas sanjala? Evo šta bi mogli značiti tvoji snovi…

Ako sanjaš… slike događaja koji se kasnije često dogode u stvarnosti

To znači… ništa posebno. Nisi jedina koja to proživljava. Mnoge devojke i momci sanjaju takve snove i pitaju se je li s njima sve u redu. Kako se i zašto pojavljuju “istiniti snovi” još nije razjašnjeno. Najčešće nemaju nikakvo bitno značenje.

Ako sanjaš… da dečko koji ti se sviđa stoji pred tobom i smeši ti se, a zapravo ga gotovo i ne poznaješ.

To znači… da bi volela da budeš u bližem odnosu s njim. Tvoj san zapravo ti govori da bi htela neku dublju komunikaciju. To ne mora biti samo zajednički odlazak u školu. Šta biste mogli zajedno raditi, najbolje ćeš otkriti ako s njim češće budeš razgovarala.

Ako sanjaš… da si nešto zaboravila, izgubila ili nenamerno uzela. Npr. ideš gola u školu, ne možeš da pronađeš svoj razred ili si bez znanja u školu ponela plišanu igračku koje se stidiš.

To znači… da se nečega bojiš. Ovakvi snovi se najčešće pojavljuju kad osećaš da te ljudi oko tebe ne prihvataju u potpunosti. Zbog realnih strahova nastaju snovi o neprijatnim situacijama.

Ako sanjaš… da si se izgubila.

To znači… Ako u snu ne možeš da nađeš pravi put, to može ukazivati na stres ili iscrpljenost. S druge strane san može odražavati tvoj svakodnevni život. U tvom životu postoji nešto što ne želiš videti ili situacija u kojoj ne znaš da se snađeš.

Foto: Guliver Thinkstock

 

1 Comment

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.