5 tipova prijatelja koje svako od nas ima

Ako se osvrneš oko sebe i analiziraš svoje društvo, uočićeš da je svako od njih različit, a da ti sa svakim od njih provodiš drugačije vreme i imaš drugačiji odnos. Ipak, među ljudima sa kojima se družimo izdvajaju se pet tipova prijatelja koje svako od nas ima. Proveri listu ispod i pronađi prijatelje koji se u nju uklapaju.

BFF zauvek

Sve drugarice su bar jednom uradile nešto što im zameraš, ali ova nije nikad. Takođe, ni ona na tebe nikad nije imala razloga da se naljuti, pa je zbog toga vaše prijateljstvo večno i čvrsto. Sa takvom drugaricom se u nekim periodima života i ne viđaš često, kada ti je recimo stalo više do provoda, ali ćeš nesumljivo na pitanje “koja ti je baš, baš najbolja drugarica?” odgovoriti da je to ona.

Drugarica za “partijanje”

Zabavna, duhovita i neumorna za noćne izlaske! To je najkraći opis za ovaj tip drugarice. Sa njom ti je uvek zabavno i kada poželiš da se negde dobro provedeš, prvo nju zoveš.

Drugarica “jedan poziv je dovoljan”

Iako se sa njom ne viđaš često, znaš da je dovoljno da je pozoveš telefonom kada si tužna i ona će se u najkraćem roku “nacrtati” kod tebe i saslušati tvoj problem. Na nju možeš u potpunosti da računaš u svim situacijama i njena glavna odlika je pouzdanost.

Nemilosrdno iskrena

Bez obzira što ponekad nisi spremna da ti se “saspe istina u oči”, ona će to uvek uraditi, svidelo se to tebi ili ne. Jednostavno, to je njen način funkiconisanja, a tebi ponekad prija da čuješ istinu od nje, ali ponekad je se kloniš.

BFF koji je muškarac

Stalno se priča o tome da ne postoji pravo muško – žensko prijateljstvo, a opet ga ima. Svaka devojka bar u nekom periodu života ima druga, koji joj je bolji prijatelj od svih drugarica.

Foto: Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.