Tri jednostavna načina da iznervirate svakog muškarca

Muškarci mrze beskrajne telefonske pozive

Pa, ne zovite ga trideset puta dnevno. Zašto vam ovo treba? Da čujete glas voljenog ili da se uverite da vas ne laže da je na poslu, a ne u poseti nekoj plavuši? U svakom slučaju, možete to učiniti i bez konstantnih poziva.

Muškarci se u suštini nerviraju kada ih zovete dok su na poslu i prekidate u važnim stvarima.  Na kraju, ne pokušavajte da kontrolišete muškarca telefonskim pozivima. Dajte mu priliku da mu nedostajete.

Muškarci mrze pitanja

I o čemu si juče razmišljao? A o čemu si razmišljao pre nedelju dana, kada sam ti pričala o novim cipelama?

Ovo je veoma loša navika i izgleda kao beskonačna želja da čujete o čemu razmišlja, kako biste se uverile da je još uvek ovde, na ovoj planeti.

“Da li stvarno misliš tako?”, “Šta bi ti mislio da …” “Mislim da misliš da sam …” – Oslobodite se takvih pitanja, ona mogu dovesti do ludila bilo kog muškarca.

Muškarci mrze preteranu brigu

Hoćete li da uskoro pobegne od vas? Počnite da ga tretirate svojom nezdravom pažnjom: uvek ga pitajte kako se oseća, da li želi da jede, da li mu je hladno. Terajte ga da izmeri temperaturu nekoliko puta u toku dana i ne dozvoljavajte da izađe bez kape ukoliko duva vetar.

Nijedan normalan muškarac neće tolerisati takav odnos, ali uvek postoji šansa da vaš vernik bude poseban, i to sve može biti izuzetno zabavno.

Zapravo, ovakvo ponašanje može samo zadovoljiti “mamine sinove”.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.