Učenici i razredni starešina IV/3 Trinaeste beogradske gimnazije dolaze na #mtsTeenTalk2018!

Priprema za Teen Talk traju tokom cele godine. Vi nam šaljete svoje problem, pitate za savete, otkrivate divne akcije iz vašeg okruženja, a mi pratimo vesti, osluškujemo priatelje jer nikad ne znate ko će vam pomoći da baš u tom trenutku shvatite da ste pronašli sjajne sagovornike za konferenciju.

Baš tako je bilo krajem oktobra kada su naše kolege iz Blica pustile vest o divnom gestu učenika IV/3 Trinaeste beogradske gimnazije.

Naime, na proslavi rođendan u školi, tačnije na času odeljenjskog starešine, uz rođendansku pesmu predali su drugu iz razreda i priznanicu o uplati za ekskurziju. Akciju je pokrenuo predsednik odeljenja Lazar Stanković, koji je bio upoznat sa činjenicom da njegov drug nema sredstava da pođe na matursku ekskurziju. Razredna Svetlana Golubović Škundrić nije ni bila svesna šta njeni đaci rade do samog finala akcije, a posle svega je osećala ponos jer su njeni đaci uradili neverovatnu stvar.

Kada smo pročitali ovu vest znali smo šta nam je činiti te će na predstojećem #mtsTeenTalk2018 govorici na panelima biti i Svetlana Golubović Škundrić i Lazar Stanković, a odeljenje IV/3 Trinaeste beogradske gimnazije je od strane organizatora dobilo poziv da budu počasni gosti konferencije jer njihov prelep gest zaslužuje pohvale!

Radujemo se ovakvim gostima, a pozivamo i vas da nam se pridružite 20. novembra u Domu omladine na šestoj po redu konferenciji namenjenoj mladima #mtsTeenTalk2018!

Ukoliko i ti želiš da budeš deo publike, da aktivno učestvuješ u panelima, prijavi se na mail ivana.petrovic@color.rs

Za više informacija posetite stranicu: http://www.color.rs/teentalk2018

Priredila: Ivana Grabrović

Foto: Privatna arhiva

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.