Tipovi momaka koje bi trebalo da izbegavaš

Ako si već zaljubljena u jednog od ovakvih momaka, onda ti neće biti prvi put da čuješ kako on nije za tebe. Ipak, razmisli jer ako ti svi oko tebe govore to, onda verovatno ima istine u tome da sa njim nema budućnosti. Tvoja mama, tetka ili drugarica, koje te savetuju, to znaju i veruj im, zato što su sigurno u životu “nabasale” na bar jedan “primerak” iz liste koja sledi.

Zaljubljen u sebe

Odmah ti je jasno da dečko koji u toku dana češće pogleda sebe u ogledalo, nego što gleda u tebe, nije tip koji će te beskrajno voleti. On voli samo sebe i totalno je zaljubljen u svoj izgled, tako da će se teško oduševljavati tobom.

Gospodin nedostižni

On je toliko nadmen i svakog trenutka se ponaša kao da si mu totalno nebitna. To često ne mora da bude istina, već se on samo tako “folira” u društvu, misleći da tako ispada “frajer”. Kako god da je, šta će ti dečko koji te ne ceni u društvu?!

Ne zna šta znači “Ne”

Ima neko glupo verovanje među momcima da devojka kada kaže “Ne” zapravo misli “Da”. Zbog toga oni često navaljuju da te poljube ili da te odvedu u krevet, iako im ti uporno pričaš da to ne želiš. Nemoj da se natežeš sa takvima, već nađi dečka koji će poštovati tvoje odluke.

Zavodnik

Iako ti stalno priča koliko je zaljubljen u tebe i da si ti najlepša devojka na svetu, svaki put kada ste u društvu on besramno flertuje sa svim devojkama koje se tu nađu. Ako je takav, ne padaj na njegovu slatkorečivost, zato što će pre ili kasnije otići sa nekom drugom.

Foto: Thinkstock

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.