Zašto bi svaka devojka trebalo da ima i najboljeg muškog prijatelja

Prema oduvek prisutnom stereotipu, muško ženska prijateljstva nikako nisu ostvariva, ali mi vam predstavljamo tri razloga zbog čega bi upravo to trebalo da dozvolite sebi u ovoj godini.

Momci umeju da upute potpuno drugačiji tip saveta od devojaka
Kada imaš problema sa dečkom ili samo pokušavaš da privučeš pažnju svoje simpatije, ukoliko ti se pri ruci nađe dobar prijatelj muškog pola, sigurno ćeš mnogo brže stići do rešenja svojih nedoumica. Na isti način će i njemu pomoći tvoja, ženska perspektiva, u mnogim situacijama.

Pomoći će ti da proširiš krug ljudi kojima si okružena
Baš kao što ti imaš drugarice i on ima drugare. Jedna od prednosti “posedovanja“ najboljeg ortaka jeste i ta što će ti možda baš on pomoći da upoznaš svog budućeg dečka. Ko zna! Udvostruči krug ljudi, pa samim tim dupliraj i svakodnevnu zabavu!

Manje drame
Da budemo iskreni, devojke prilično često umeju da drame bez potrebe. Ponekad je ženskoj osobi potrebno da se udalji od devojačkih razgovora i da govori o nečemu drugom osim o klasičnim ženskim temama. Kada si u društvu momka koji ti je pritom odličan prijatelj, tema za razgovor nikada neće ponestajati, a svakako će biti više šarenolike.

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.