Zavođenje kreće od malih slatkih poruka

Ne znate šta biste napisale zgodnom momku?

Dag Hajes iz londonske “School of Attraction” vam govori tačno ono što čovek želi da pročita.

Ne bojte se da ga pozovete na sastanak, ako on vas još nije. Iako vaše dopisivanje traje dugo i nije se odvažio da vas pozove da izađete, nemojte misliti da nije zainteresovan (ne bi vam slao poruke da nije!). Verovatno ne želi da ispadne prezainteresovan. Ako želite ponovo da ga vidite, recite mu! Ceniće vašu iskrenost.

Nazovite ga pre sastanka kako biste bili sigurni na kom se mestu nalazite i u koliko sati. Ako ste se samo dopisivali, možete se osećati ushićeno i biti uznemireni kada se napokon upoznate. Iskoristite brzi telefonski poziv kao „most“ do sastanka. Možete ga nazvati pre nego što ćete se sastati i reći da ćete kasniti nekoliko minuta. To vam daje priliku da čujete njegov glas.

Nemojte pisati ništa negativno. Ako ste imale loš dan, zadržite to za sebe. Poruka bi trebalo da ga nasmeje ili učini srećnim. Ako vam treba neki savet ili podrška, pitajte ga licem u lice.

Iskoristite poruke kako biste ga nasmejali. Poruke nisu za teške ili negativne teme. On bi trebalo da vidi vaše ime na ekranu i uživa u onome što imate da kažete.

Nemojte analizirati svaki zarez i svaki smajli. Pre svega, momci obično ne razmišljaju toliko o tome što pišu i nema smisla tražiti značenje njegove poruke. Samo će vas frustrirati. Usredsredite se na dobar provod i sledeće viđenje.

Odgovorite na poruku kada želite. Ako ste na kafi sa prijateljicama, ne prekidajte da biste odgovorili na poruku, ali ako uživate u lenjom poslepodnevu, nemojte čekati tri sata samo kako biste izgledali zauzeto.

Nemojte preterivati sa smajlijima, uzvičnicima ili tačkicama jer ćete izgledati kao uzbuđena, pomahnitala šiparica.

Poruka za laku noć je važna, jer to znači da misli na vas u najintimnijem trenutku dana. Ako poželite laku noć jedno drugome, to će vas zbližiti.

Nemojte postaviti puno pitanja u jednoj poruci, jer to vrši pritisak na njegov odgovor. Kada god postavite pitanje, tražite od njega više intimnosti, što vrši pritisak na njega, pa tako i na vaš odnos. Ponekad su pitanja u redu, ali pokušajte da koristite poruke za anegdote i šale.

 

Izvor: zenskikutak.rs

Foto: Guliver Thinkstock

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.