Zendaya te savetuje kako da preboliš raskid

Zendaya je poznata po tome da otovre no priča o problemima koji muče mlade ljude i trudi se da svoje fanove savetuje u vezi toga. Međutim, što se tiče njenog ljubavnog života, do sada nismo imali puno prilika da čujemo nešto više o tome. Stvari su se promenile, pa je ona odlučila da posavetuje sve kako da “prežive” bolan raskid, pričajući na osnovu svog ličnog iskustva iz prošle godine.

Prvo što je Zendaya uradila nakon raskida, jeste da se trudila da se što više zabavlja. Više je izlazila i radila neke stvari koje do tada nije. Ona preporučuje da se nakon prekida veze rešite svih stvari koje mogu da vas podsete na bivšeg.

Rešila sam se starih poruka, fotografija, kao i njegove odeće koja je ostala kod mene. “Ne drže se stra zavoji”. Baci to u smeće! Morate da se oslobodite svega što ima veze sa njim. Bilo bi dobro da obrišeš njegov broj telefona. Ako već to ne možeš da uradiš, onda ga bar preimenuj – bila je vrlo iskrena Zendaya dajući savete.

Hvala puno ovoj mladoj zvezdi što nas je ovako savetovala! Jedino što se još uvek pitamo, da li je govoreći o raskidu mislila na Odell Beckhama Jr?!

Foto. Instagram

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.