Znakovi da hoće da raskine sa tobom

Znamo da su raskidi bolni, ali je još bolnije biti u vezi u kojoj tvoj dečko više ne želi da bude. On to neće da ti kaže, ali će ti to pokazati. Predstavljamo ti najčešće znakove kojima momci pokazuju da žele da raskinu. Ako si ih prepoznala, nemoj da se praviš da ih ne vidiš, biće ti samo još gore kada raskinete, a to će se desiti pre ili kasnije.

Prestane da pravi planove sa tobom

Nekada ste stalno bili zajedno, a sada on stalno traži izgovore da negde ide sam. Jednom kada shvatiš da se bliži koncert vaše omiljene grupe, a on ne pominje da idete zajedno, znaj da je kraj.

Sve što radiš ga nervira

Šta god da kažeš ili uradiš njemu nije po volji i stalno te kritikuje. Ovo se dešava zato što on nema objektivan razlog da raskine sa tobom, pa nesvesno želi sebe da ubedi da je sve što ti radiš loše, iako u suštini nije tako.

Ne poverava ti se

Nekada ti je pričao sve, od toga šta mu se dešava, do toga šta ga muči, a sada sa tobom razogvara “o lepom vremenu” i “o prolaznosti života”.

Nikada nije srećan kada je sa tobom

Ne pamtiš kada si ga poslednji put videla nasmejanog i stalno je nešto zamišljen i neraspoložen. To je znak da mu više nije lepo sa tobom, ali ne zna kako da prekine vezu.

Traži prostor za sebe

Zaljubljena osoba nikada i slovima NIKADA neće poželeti “prostor za sebe”, odnosno da se manje viđate, a da on više provodi vreme sa drugarima. Najčešće je ovo prvi korak koji preduzima neko ko želi da okonča vezu.

 

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.