10 stvari koje nam nedostaju iz serije “Scream Queens”

Prošlo je pet meseci od kada je FOX otkazao snimanje serije “Scream Queens” nakon samo dve sezone.

Iako nam se dopadaju novi projekti na kojima njeni glumci trenutno rade, ne možemo da poreknemo da nam nije nedostajalo malo specifičnog horora tokomNoći veštica.

Iz tog razloga, predstavljamo vam 10 stvari po kojima ćemo uvek pamtiti “Scream Queens”.

MODA
Sećate li se koliko su se dobro oblačili ženski likovi? Dobitnica Emmyja, Lou Eyrich, bila je zadužena za kreiranje kostima i odradila je fenomenalan posao.

GOSTI IZNENAĐENJA
Ova serija imala je prilično dobru listu gostiju, a na njoj su se našli i Ariana Grande, Nick Jonas, kao i preminuli Alan Thicke.

ZLOBA CHANEL OBERLIN
Iako svi smatramo da ju je glumica Emma Roberts odlično predstavila kroz niz presmešnih situacija, definitivno ne bismo želeli da nam Chanel Oberlin ikada bude drugarica, zar ne?

PRESMEŠNE REČENICE
Ryan Murphy, Brad Falchuk i Ian Brennan, kreatori “Scream Queens”, konstantno su nas zabavljali istovremeno pametnim i dovitljivim rečenicama.

LUDA HESTER
Poremećeni serijski ubica, Hester (Lea Michele), možda nas je zastrašila, ali je i dalje obožavamo.

NEIZLEČIVE BOLESTI
Druga sezona pružila nam je potpuno inovativni simetografijski doživljaj, što je ujedno predstavilo i nekolicinu zanimljivih priča. Jedna od njih bila je i serija neizlečivih bolesti koje stvarno postoje!

ORIGINALNA KRALJICA VRISKA
Jamie Lee Curtis nije samo prikazala samopouzdanje, humor i eleganciju kroz svoj lik – Cathy Munsch, već je njeno celokupno prisustvo bilo nezaboravno. Najverniji fanovi znaju da je ona glumila scream queen i u filmu “Halloween”.

SPECIJALNI AGENT DENISE HEMPHILL
Iako nismo sigurni kako je Denise (Niecy Nash) uspela da postane tajni agent toliko brzo, definitivno smo uživali u istraživanjima misterioznih ubistava!

POGAĐANJE KO JE UBICA
Obe sezone zadale su nam potpuno drugačije zadatke koji nisu bili nimalo jednostavni za rešavanje, s obzirom da Red Devil i Green Meanie nisu bili ista osoba.

NJIHOVI KOSTIMI ZA NOĆ VEŠTICA
“Scream Queens” je imala prilično dobre epizode posvećene ovom prazniku, pa samim tim i odlične kostime.

Foto: FOX TV

Šta ti misliš o ovoj temi? Ostavi svoj komentar!

Tvoja adresa neće biti objavljena.